dijous, 23 de juliol del 2009

10 x 10 microrelats


Avui us parlaré del segón llibre on vaig publicar un parell de contes, 10 x 10 microrelats.


Aquest llibre va neixer com un projecte de la web relatsencatala.cat, on es va convocar un certamen on hi havia només dues condicions. El relat havia de tenir un màxim de 330 paraules i tractar algun dels següents temes: bogeria, culpa, equívocs, èxit/fracàs, gelosia, infidelitat, passió, poder, secrets o venjança.


A continuació us escric el que hi diu a la contraportada:


Aparentment, 330 paraules no en són gaires per narrar una història. O, en tot cas, no les suficients per explicar-ne una que giri al voltant de temes tan apassionats i complexos de tractar com la gelosia, la venjança, la infidelitat, el poder, l'èxit i el fracàs, els secrets, els equívocs, la bogeria, la culpa o la passió.


Perquè els autors que comparteixen aquest llibre desmenteixen, pàgina rere pàgina aquesta percepció. Microrelat rere microrelat, descobrim que, ben utilitzades i disposades, 330 paraules donen per molt. 330 paraules permeten crear móns, o destruir-los. Reflexionar sobre el millor i el pitjor del que portem dins. Permeten espantar, emocionar, sorprendre, commoure o senzillament divertir al lector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada