diumenge, 30 de setembre de 2012

IV FotoCros


El Club Camins Esportius de Sants convoca el quart concurs fotogràfic “FotoCros”.

Bases

1 – Temàtica – Les fotos presentades hauran d’estar relacionades amb el XXXIV Cros Popular de Sants i ser realitzades durant l’esdeveniment.

2 – Presentació – Els participants podran presentar un màxim de tres fotografies per persona. El termini de presentació finalitza el dia 30 de novembre del 2012.

Les fotografies es podran entregar de les següents formes:

-Entrega per correu electrònic – Les fotos es podran enviar al correu electrònic crospopulardesants@gmail.com 

En aquest cas caldrà adjuntar un document de text amb les dades personals del participant: nom, cognom, adreça, telefon de contacte i correu electrònic.

-Entrega en persona – Les fotos es podran entregar en persona a la secretaria del Secretariat d’Entitats, a Cotxeres de Sants. Caldrà que vagin dins d’un sobre on a l’exterior indicarà “Fotocros” i el nom de la fotografia. Les fotos entregades en persona hauran de fer una mida de 20x25.

A l’interior també cal incloure un sobre tancat amb les dades del concursant: nom, cognom, adreça, telefon de contacte i correu electrònic.

3 – Originalitat de l’obra – Les fotografies presentades hauran de ser obra de les persones que les entregui.

4 – Drets d’autor – L’autor no perdrà els drets sobre la seva fotografia, però el Club Camins Esportius de Sants es reserva el dret de fer servir les imatges presentades per al propi us del Cros Popular de Sants. 

5 – Exposició – En funció de les possibilitats el Club Camins Esportius de Sants es compromet a exposar una selecció de les millors fotografies presentades públicament. 

6 – Premi – L’autor guanyador del concurs rebrà un trofeu, un tiquet valid per adquirir material fotogràfic i la seva foto serà l’escollida per representar el Cros Popular de Sants en la seva propera edició. El premi s’entregarà el dia del passi del vídeo.

7 – Jurat – El jurat que decidirà la foto guanyadora serà extern al Club Camins Esportius de Sants i serà escollit entre professionals del món de la fotografia.

8- El concurs es podrà declarar desert si el jurat així ho decideix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada